Платформа за дистанционно обучение на БФС


Уважаеми колеги,

Платформа за дистанционно обучение на БФС вече е достъпна за всички членове на Съюза. Целта на платформата за дистанционно обучение е да обхване широк аспект от обучения, така че всеки да намери нещо полезно за своето развитие и усъвършенстване.

Към момента в системата са качени три модула за електронно ПО:

      - Превенция и защита от домашно насилие – съгласно Решение на Министерски съвет от 27.10.2016г. - Обучението е акредитирано със 7 КТ. С решение на УС на БФС от 23.06.2017г. тези КТ са безплатни;

      - „Развитие на фармацевтична грижа за пациентите използваща инхалаторни устройства за лечение на ХОББ и астма“ - активно от 1 юли 2017г. – акредитирано с 8 КТ. В това обучение лектор е проф. Коста Костов - Професор по белодробни болести и ръководител на клиниката по белодробни болести във Военномедицинска Академия. Национален консултант по пневмология и фтизиатрия.

      - „Прилагане на Директива 2011/62/ЕС срещу фалшифицираните лекарства и на системата за верификация в България“, част от модул "Мерки за борба с фалшивите лекарства" - активно от 28 февруари 2018 г. - акредитирано с 4 КТ. В това обучение лектори са проф. Илко Гетов и г-жа Илиана Паунова, изпълнителен директор на Българска организация за верификация на лекарствата.

Информация как да влезете в платформата можете да намерите в прикачения по-долу файл.

Прикачени документи:


Сподели

Публикувана на 2018-04-03 10:45:57 | Прочетена: 19688 пъти