Вашето име:


E-mail адрес на получателя:


Откриване на новата учебна 2020/2021 година


УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ,

СКЪПИ ПЪРВОКУРСНИЦИ,

Поздравявам Вас, колегите преподаватели и студентите за откриването на новата академична учебна 2020/2021 година, от името на всички членове на Управителния съвет на Българския фармацевтичен съюз и лично, като председател на съсловната организация на българските магистър-фармацевти.

Всяка година отбелязваме качествения прогрес на обучението в средата на цифровите технологии. Днес вече сме свидетели, как в условията на световна пандемия образованието у нас направи промяна, за да задържи, да насърчи и да вдъхне нова сила на търсещите знание.

Днешните първокурсници са израснали в онлайн пространството и като техни преподаватели съм убедена, че ще ги водите по пътеките на познанието, ще им предадете и любовта към нашата високохуманна професия, която от векове служи на здравето на пациентите.

Уважаеми колеги преподаватели,

Институцията на университета е призвана да поддържа традициите в българското образование и да ги надгражда с всяко следващо поколение студенти.

Бъдете стожери на знанието и с гордост дайте шанс на вашите студенти да ви надминат в учението, да станат достойни професионалисти.

На младите бъдещи фармацевти пожелавам успешно плаване в морето на науката.

На добър час през новата академична учебна година 2020/2021.

 

С уважение:

Проф. Асена Стоименова, дф


Сподели

Публикувана на 2020-09-14 15:05:38 | Прочетена: 269 пъти