Осма национална конференция по онкологична фармация

Място на провеждане: гр. София, Хотел Грами
Дата: 2020-12-04
Начален час: 09:00
Край: 2020-12-06 13:00
Категория: Конференции и конгреси


Вашето име:


E-mail адрес на получателя:Уважаеми Дами и Господа,

От името на Българското Сдружение за Онкологична Фармация и лично от името на маг. фарм. Цветанка Вълчанова, имаме удоволствието да Ви поканим да вземете участие в Осма Национална Конференция по Онкологична Фармация, която ще се проведе в периода 05-07 юни 2020 г., в Хотел „Грами“, гр. София.

Във връзка с изострената епидемиологична обстановка и издадената от институциите (Министерски съвет, Министерство на здравеопазването, Столична обшина и др.) забрана за провеждане на масови мероприятия на закрито, Ви информираме, че Осмата Национална конференция по онкологична фармация и Мастър класа по онкологична фармация се отлагат и ще се проведат в периода 03 – 06 декември 2020 г. при същите условия:

  1. Осма Национална конференция по онкологична фармация –   04 - 06 декември 2020 г., Конферентен център, хотел „Грами“, гр. София;
  2. Мастър клас по онкологична фармация –  03 - 04 декември 2020 г., Конферентен център, хотел „Грами“, гр. София;

Мероприятието е акредитирано от Комисия по качество на БФС като форма на продължаващо обучение за магистър-фармацевти с 20 (двадесет) КТ. Можете да се запознаете с Програмата на събитието, и да получитие допълнителна информация, както и и нформация за регистрационните такси тук.

При желание за участие в събитието, можете да изпращате Вашите заявки на e-mail: events@wasteels.bg

Прикачени документи:


Сподели

За да видите детайлна информация за събитието, както и да заявите вашето участие на него, моля влезте в системата.

Място на провеждане - гр. София, Хотел Грами