Актавис-Фьоникс Академия за фармацевти 2019-2020

Място на провеждане: гр. Варна, хотел Рослин Димят
Дата: 2020-01-18
Начален час: 09:00
Край: 2020-01-18 17:00
Категория: Обучения



Уважаеми дами и господа,

Предстои провеждането на четири издания на Актавис-Фьоникс Академия за фармацевти 2019-2020, на тема „Често срещани предизвикателства във фармацевтичната практика“.

Академията се организира от Актавис – компания на Тева и Фьоникс Фарма, съвместно с Български фармацевтичен съюз и третото събитие ще се състои на 18.01.2020г., в гр. Варна, хотел Рослин Димят

С научната програма на събитието можете да се запознаете ТУК.

Поради ограничения капацитет на лекционната зала, участието в научното събитие е възможно само след предварителна регистрация на тел. 02/ 989 88 77 или на e-mail: arbilis@arbilis.com

Конференцията e акредитирана от Комисия по качество на БФС, като форма на продължаващо обучение на магистър – фармацевтите по смисъла на Закона за здравето и на Правилата за провеждане на продължаващо обучение на БФС с 10 (десет) КТ.

Всички редовни членове на БФС, които притежават Европейска професионална карта (ЕПК) за магистър – фармацевт, издадена от БФС, са освободени от заплащане на регистрационна такса. Членовете на БФС сами заплащат всички разноски за пътуване за събитието.

Тези, които желаят да придобият съответния брой кредитни точки, заплащат единствено стойността на кредитни точки, с които е акредитирана конференцията.

Задължително носете Европейска професионална карта.

Прикачени документи:


Сподели

За да видите детайлна информация за събитието, както и да заявите вашето участие на него, моля влезте в системата.

Място на провеждане - гр. Варна, хотел Рослин Димят